vineri, 17 februarie 2012

Partidul Poporului PP-LC Galati

PP-LC Galati - Spot publicitar



3 comentarii:

  1. IN ATENTIA DVS. DL.OSANU SI DORUS -urmariti comentariul lui ( PP-LC 111 )de pe www.legeacojocaru.ro.....unde se demasca INTRUSI DIN PP-LC-------VA CER TUTUROR DIN PP-LC EXPLICATII -DE CE NU SA CERCETAT STAREA POLITICA A CELOR CARE AU PRIMIT FUNCTII ACUM LA CONGRESUL AL TREILEA ??? cine trebue sa vegheze pentru bunul mers al PARTIDULUI??? EATA CA EU SUNT PREGATIT PENTRU DEMASCAREA INTRUSILOR DIN TARA CARE AU PATRUNS IN PP-LC......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mai cautati domnilor,intrusi necercetati acum cind totul este pierdut,acum cind domnul Cojaru insasi a interzis participarea partidului la alegerlile legislative.Cind vrea domnia sa sa intram in parlament? ca sa se faca cunoscuta doctrina partidului.Daca se procedeaza in acest fel,noi cei care am mucit in perioada comunista vom dispare fireste pe cale naturala si "Legea Cojocaru",o parte din prevederile ei nu vor mai fi de actualitate.

      Ștergere
  2. Cititi si ce spune chemarea proclamatiei de mai jos si trageti singuri concluzia despre hotarirea domnului Cojocaru de a interzice participarea pp-lc la legislative.Se rasuceste Maresalul in mormint de atitudinea acestui lider.

    RăspundețiȘtergere